Cerkak Bahasa Jawa Jomblo Ngenes, Curhat Remaja Galau


Cerkak Bahasa Jawa Jomblo Ngenes, Curhat Remaja Galau – Dadi wong jomblo ki ora penak. Pas malam minggu wong do sibuk pacaran, kaum jomblo malah sibuk golek pacar. Iki ra mung galau, tapi super galau. Sakitnya ra mung si sini, nanging di mana-mana sakit bingits!

Jomblo ki udu penyakit nanging kok rasane sakit banget. Jomblo ki udu virus mematikan, nanging kaum jomblo kok rasane disisihkan. Angger wong krungu kata jomblo, musti sawangane wes negatif. “Ra due yang yo, mesaake cah!” kui sing kerep metu soko lambene wong.

Cerkak Bahasa Jawa Jomblo Ngenes

Kaum jomblo sakti mandraguna biasane wes kebal. Krungu ukara opo wae koyo angin lalu. Mlebu kupin tengen juk metu kuping kiwo. Bahkan, malah iso metu soko irung barang! Iki saktine wong jomblo sing wes kamituwo.

Jomblo udu pilihan nanging emang kudu ana solusine. Aku percoyo wong ki dadi jomblo mergo situasi. Ora ono wong ning dunyo iki pengen dadi jomblo. Mestine wong yo pengen mentas soko status jomblo. Tapi perkoro klasik, pie carane.

Siji jawaban men iso mentas soko status jomblo yo kudu duwe gandengan. Lah iku sing mumet bagi wong sing rung tau duwe gandengan. Truk wae due gandengan, mosok koe ora, ito ra mblo? Rasah loro ati. Ukara iku wes biasa bagi wong jomblo.

Kudu usaha keras men iso mentas soko status jomblo. Selain berdoa, koe aku yo kudu pinter pinter bersosialisasi. Ojo kekukung ning omah, ake dolan, tambah kanca, tambah kenalan, aku yakin ora suwe kas iso mentas soko status jomblo. Amin. Demikian Cerkak Bahasa Jawa Jomblo Ngenes.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Cerkak Bahasa Jawa Jomblo Ngenes, Curhat Remaja Galau