Cerkak Bahasa Jawa Ngoko Lucu, Pengalaman Pribadi Numpak Montor Mabur


Cerkak Bahasa Jawa Ngoko Lucu – Saking wis jelehe keliling donya, Gus Dur coba golek pengalaman anyar neng pesawat RI-01. Kali iki dheweke ngundang Presiden AS lan Perancis mabur bareng keliling donya. Oleh lah mustine ora Presiden AS lan Perancis ae sing due pesawat kepresidenan.

Cerkak Bahasa Jawa Ngoko Lucu, Pengalaman Pribadi Numpak Montor Mabur

Biasane, saben presiden mamerkan apa sing dadi kebanggaan negerine. Presiden Amerika, Clinton ngetoke tangane lan banjur deweke ngonong karo bangga:

"Wah awake dhewe lagi ana ing dhuwur New York!"

Presiden Indonesia (Gus Dur): "Lho kok iso reti?"

"Kuwi, patung Liberty kecekel!", saur Clinton karo bangga.

Ora arep kalah, presiden Perancis, Jacques Chirac, melu julurkan tangane metu.

"Awake dhewe lagi ana ing dhuwur kutha Paris!", saure karo sombong.

Presiden Indonesia: "Wah, kok iso reti?"

"Kuwi menara Eiffel kecekel!", saur presiden Perancis kesebut.

Amarga disombongin padha Clinton lan Chirac, genten Gus Dur sing julurke tangane metu pesawat. "Wah awake dhewe lagi ana ing dhuwur Tanah Abang!!!" bengok Gus Dur.

"Lho kok iso reti seh?" takon Clinton lan Chirac heran amarga ngerti Gus Dur ora bisa ndeleng. "iki, jam tangan aku ilang," saur Gus Dur kalem. Demikian Cerkak Bahasa Jawa Ngoko Lucu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Cerkak Bahasa Jawa Ngoko Lucu, Pengalaman Pribadi Numpak Montor Mabur