Cerkak Bahasa Jawa Ngoko, Pacarku Selingkuh


Cerkak Bahasa Jawa Ngoko, Pacarku Selingkuh – Hancur atiku krungu yen pacarku selingkuh. Kok iso wonge koyo ngono. Padahal, aku ki tipe cewek setia. Udu setiap tikungan ada, tapi emang bener bener setia.

Aku pacaran karo deweke wes mlaku telung taun. Kurang rung taun kas kudu perpanjangan, emang iki STNK! Aku isih rodo mangkel krungu pacarku selingkuh. Pie ora mangkel jal, la selingkuhe karo kancaku dewe!

Cerkak Bahasa Jawa Ngoko, Pacarku Selingkuh

Aku krungu perkoro iki soko kancaku sebangku. Aku saiki kelas 11. Aku pacaran karo deke sejak SMP. Ben wong muni yen iki conta monyet. Sing penting aku tulus. Buktine, nganti SMA tetep awet. Yo mergo iki dadi ora awet, wong selingkuh.

Mbuh bener ceritane sing aku krungu pener opo ora, sing jelas, atiku wes loro banget. Koyo lagu dangdut, sakitnya tuh wes ora di sini maeh, yo di sana, di situ, pokoe di mana-mana! Yen koe tau diselingkuhi meski reti opo sing tak rasake.

Aki aku rep ngopo men ora terus kepikiran terus. Mending tak sinau ae soale wektu ujian uwes arep mepet. Wes bien pacarku kae selingkuh. Sing akeh wong lanang sing gelem karo aku. Mati satu tumbuh seribu. Ora tumbuh, tuku ning pasar!

Kapok aku pacaran yen ngene critane. Wes mending tak fokus sinau, belajar, biar bintar. Persis opo sing diomongke bu guru. Pokoe aku kudu iso lulus memuaskan juk iso mlebu perguruan tinggi negeri. Targetku, aku kudu iso mlebu UGM. Amin. Demikian Cerkak Bahasa Jawa Ngoko.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Cerkak Bahasa Jawa Ngoko, Pacarku Selingkuh