Cerkak Bahasa Jawa Pendek Derita Seorang Jomblo


Cerkak Bahasa Jawa Pendek Derita Seorang Jomblo – Malam minggu maning. Aku dewekan terus. Ra due kanca, ra due dulur, opo meneh pacar! Nyesek ora. Iki nasib seorang jomblo. Opo jane jomblo iku. Aku yo radong.

Cerkak Bahasa Jawa Pendek
Cerkak Bahasa Jawa Pendek Derita Seorang Jomblo

Jomblo bedo karo jompo. Jen jompo aku reti koe musti wes reti. Jomblo iku wong sing radue yang. Udu yangkung op yangti nanging yangyangan. Opo wi? Apane yuyukangkang? Kui boso kerenne pacar bro.

Malam minggu iki kelabu banget. Ning omah dewean paling mung nonton tipi. Yo, mung iku. Paling aktivitas liane yo mung FB-an. Nonton Youtube. Wes pacaran karo internet wae. Ujug-ujug aku krungu suaro.

“Golei wong koe le,” ibukku bengok. Sopo iki malam minggu golei aku. Op iso iso aku malah diapeli wong. Weh, kepedean banget aku brati, ana sing gelem ngapeli. Sopo yo kiro kiro. Juk aku malu menyang ruang tamu.

Busyet, ayu tenan. Woh sopo iki. Aku blas ra iling. Ana wong wedok ninh omahku. Tak jak kenalan lan takon apa maksud moro ning omah. Aku seneng banget malam minggu iki ora deweaan. Tak embat wae po yo, mayan go gandengan.

Wealah, boso tak sawang-sawang ki wong iki tibae anake bulek. Disik cilik tau akrab nanging pas kelas 3 sd pindah ning papua. Wes jan rasido seneng aku. Tetep wae malam minggu ini kelabu tapi ra patek menderita banget.

Demikian informasi yang bisa diberikan dan semoga bisa membantu kamu yang mencari info tentang Cerkak Bahasa Jawa Pendek.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Cerkak Bahasa Jawa Pendek Derita Seorang Jomblo