Cerkak Bahasa Jawa Pengalaman Pribadi Ketemuan Karo Kanca Facebook


Cerkak Bahasa Jawa Pengalaman Pribadi Ketemuan Karo Kanca Facebook – Sopo sing saiki ora duwe FB. Kabeh do dolanan Facebook kan. Termasuk aku. Nah iki contoh pengalaman pribadi aku pas ketemuan karo kanca FB. Istilah kerene kopdar.

Cerkak Bahasa Jawa Sekolah
Cerkak Bahasa Jawa Pengalaman Pribadi

Sakdurunge, aku wes kenal ning Facebook marang kanca iki. Mulane ra sengojo kenal mergo diskusi ning forum Bahasa Jawa. Wonge takon-takon karo aku perihal cerita pengalaman pribadi. Eh delalahe aku dong juk akhire komunikasi terjalin.

“Wah, koe pinter banget gae cerkak basa jawa. Kapan-kapan ketemu yo, omahmu nandi tho?” jare kanca FB ku.

“Omahku ning cerak Malioboro tepate ning sisih kulone. Reti bakul bakul bakpia? Nah omahku mburine. Tapi aku dudu bakul bakpia,” jawab ku.

“Weh, cerak brati. Omahku ning kulone stasiun tugu. Yen selo, ketemu yo, aku diajari gae cerkak basa jawa,” saure.

“Ok, ko kabar-kabar yo, jaluk nomer hp mu go kontak,” balesku.

Percakapan iku omong omongan aku karo kanca FB ning chatting Facebook. Akhire aku karo dek e semayanan ketemu dina Minggu isuk ning Malioboro. Wah aku mbatin, iki rep sinau gae cerkak opo dolan, kok janjenan ning malioboro. Tapi yowes lah mangkat wae.

Pas dina minggu, aku budal ning Malioboro. Akhire aku lan kanca FB ku iku ketemu ning mall. Ning food court, aku karo deweke bahas soal cerkak basa jawa. Tak ajari sak isaku karo mangan. Ameh sore juk aku bali tapi ngeterke deweke disik ning omahe. Kapan-kapan aku karo deweke wes janjian meneh rep sinau bareng tapi ora ning malioboro. Mosok ngemol neh.

Demikian artikel tentang Cerkak Bahasa Jawa Pengalaman Pribadi Ketemuan Karo Kanca Facebook.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Cerkak Bahasa Jawa Pengalaman Pribadi Ketemuan Karo Kanca Facebook