Cerkak Bahasa Jawa Sekolah, Pacaran dengan Adik Kelas


Cerkak Bahasa Jawa Sekolah, Pacaran dengan Adik Kelas – Aku lagi berbunga-bunga, atiku lagi seneng, tibae ngene iki rasane pacaran. Tapi kanca-kancaku do kaget. Mergo pacarku udu wedokan sembarangan. Pacarku iku adi kelasku dewe!

Aku dilokke jare seneng karo brondong. Ora tak pikir. Mlebu kuping tengen metu kuping kiwo. Sing jelas, atiku pokoe seneng. Tresno banget aku karo wonge. Mungkin iki seng jarena tresno jalaran soko kulino. Aku dadi contoh ning kehidupan nyata.

Cerkak Bahasa Jawa Sekolah

Jenenge Susi, dewekke omahe pas ngarep omahku. Saben budal muleh sekolah, aku karo Susi musti bebarengan. Yen ana opo opo juga bareng-bareng. Garap PR, les, dolan, mangan, opo wae muti bareng. Padahal deweke adi kelasku.

Aku jane rodo pekewuh tapi akhire terbiasa. Yen ing sekolah rodo canggung. Tapi yen ning lingkungan omah wes raono sing perlu dikhawatirke. Tapi, iki lagi perasaanku thok. Aku rung reti perasaane Susi. Rencanane sesuk meh tak tembak.

Delalah pas sesuk iku dino ulang tahune sing ke-14. Emang aku karo Susi isih cilik. Tapi ora popo, jenenge wae cinta monyet. Rekane Susi meh tak ajak ning Bonbin nonton monyet. Bar kui lagi tak utarakke maksudku. Pas banget.

Yen jare wong, cinta monyet ki mung seneng seneng thok masa pas cilik. Rapopo yen emang ngono. Sing penting atiku seneng si Susi juga seneng. Yen lanjut tekan suk gede yo amin, yen ora yo rapopo. Seing jelas aku karo Susi ora ngelalekke kewajiban sinau men pinter. Demikian Cerkak Bahasa Jawa Sekolah.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Cerkak Bahasa Jawa Sekolah, Pacaran dengan Adik Kelas