Cerkak Bahasa Jawa Tresno Jalaran Soko Kulino


Cerkak Bahasa Jawa Tresno Jalaran Soko Kulino – Awale biasa wae, nanging suwe suwe dadi luar biasa. Iki ceritaku karo Santi, kancaku sebangku. Sekolahku ki aneh. Susunan lingkuh ning kelas kok digae lanag wedok. Opo iki maksudte.

Mungkin pak guru mikire yen lingguhe lanang lanang bocah bocah bakal rame, padu, do gelut, sing marai kelas ora tenang. La yen lanang wedok ngene yo dadi pekewuh. Tapi positife kelas tenang, ora rame, iso fokus sinau.

Cerkak Bahasa Jawa Tresno

Nah aku lingguh karo Santi. Aku ra milih lingguh karo wonge. Delalahe kok ko pas oleh si Santi. Akeh sing iri karo aku. Santi iki ayu banget, wonge manis, yen senyum marai ati leleh. Aku malah ra iso fokus sinau gara-gara Santi. Tobat.

Si Santi yo pinter ning kelas. Wonge musti oleh ranking minimal lima besar. Aku klebu rangking lima belas besar wae wes alhamdulillah. Mergo kulino aktivitas karo Santi ing jero kelas, iki dadi nular ning luar kelas.

Aku karo wonge nandi nandi dadi bebarengan. Budal muleh sekolah yo bareng mergo omahku karo Santi sedalan. Aku ngeraksakne tresno karo Santi. Ra ngerti wonge krasa iku juga opo ora. Yen wektune pas, aku pengen nembak si Santi.

Jaluk dungane men iso diterimo. Lebay banget dadak jaluk dungo. Tapi, aku yo ora harap banget. Yen diterimo yo sukur yen ora yo ra popo. Terimo opo ora, aku tetep iso sebangku karo Santi ning kelas sak ora-orane nganti akhir semester iki. Demikian Cerkak Bahasa Jawa Tresno.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Cerkak Bahasa Jawa Tresno Jalaran Soko Kulino