Drama Bahasa Jawa, Percakapan Lucu Cowok dan Cewek


Drama Bahasa Jawa, Percakapan Lucu Cowok dan Cewek ini menceritakan seorang cowok yang sedang digoda oleh seorang cewek. Si cowok menceritakan segala apa yang dia miliki namun ternyata hanya sebuah kebohongan belaka.

Drama Bahasa Jawa, Percakapan Lucu Cowok dan Cewek
Drama Bahasa Jawa, Percakapan Lucu Cowok dan Cewek

Si cewek terlanjur berminat dan tertarik dan jatuh hati pada si cewek. Kamu bisa membaca selangkapnya di Drama Bahasa Jawa, Percakapan Lucu Cowok dan Cewek berikut yang berakhir kocak dan tidak pernah dibayangkan sebelumnya oleh si cewek.

Drama Bahasa Jawa, Percakapan Lucu Cowok dan Cewek

Nang mubarang panggon ana sawong lanang lan wedok lagi catur-gunem ngenani kuripan masing-masing. si wedok kayane keliwat agresif lan luwih akeh pitakon menyang cowok.

Wedok: Mas kerja neng endi?

Lanang: Aku mung duwe siji loro hotel bintang 4 lan 5 neng Jakarta lan Bali

Wedok: (WOW, konglomerat mesti!) Mas tinggal neng endi?

Lanang: Pondok Indah Bukit Golf

Wedok: (WOW keren! Omahe wong sugih) mesti gedhe omahe ya mas?

Lanang: Ora, biyasa wae, mung 3000 meter persegi

Wedok: (BUSET) mesti mobilnya akeh ya mas?

Lanang: Sethithik kok, mung ana Ferrari, Jaguar, Mercedes, BMW, lan Mazda

Wedok : (EDAN, cowok idaman aku iki!) Mas wis nduwe bojo urung?

Lanang: Nganti wektu iki durung

Wedok: (Enak iki yen aku iso dadi bojone) Mas udud?

Lanang: Ora, udud ora apik kanggo kawarasan awak

Wedok: (WAH waras banget!) Mas dhemen ngombe wedang koplo ora?

Lanang: Ora lah

Wedok: (Edan Cool abissss!!) Mas dhemen judi ora?

Lanang: Ora, go opo judi? Ngentekne dhuwit ae

Wedok: (Ooohhhh... So sweett...JOS GANDOS) Mas dhemen dugem ora?

Lanang: Ora lah

Wedok: (Sholeh banget ki lanangan!) Mas uwes munggah haji?

Lanang: Uwes, nembe peng 3 lan umroh paling ping 6

Wedok : (Subhanallah) Hobi mu opo mas?

Lanang: Ngapusi wong

Wedok: *Mrengut raine kecut*

Jika kamu merasa ulasan ini bermanfaat, silakan berbagi ke teman melaku tombol share FB atau Twitter. Siapa tahu mereka membutuhkan informasi terkait tentang Drama Bahasa Jawa, Percakapan Lucu Cowok dan Cewek.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Drama Bahasa Jawa, Percakapan Lucu Cowok dan Cewek