Cerkak Bahasa Jawa Bijak Tentang Cinta untuk Pacar Galau


Kata bijak bahasa jawa tentang cinta untuk pacar galau berikut cocok bagi kamu yang sedang galau karena pacar nyuekin sepanjang hari. kata bijak bahasa jawa tentang mutiara cinta ini bisa disampaikan ke kekasih sebagai ungkapan perasaan.

Kata Bijak Bahasa Jawa Tentang Cinta untuk Pacar Galau
Kata Bijak Bahasa Jawa Tentang Cinta untuk Pacar Galau

Siapa yang tidak jengkel bila dicuekin melulu oleh kekasih. Kamu pasti juga kan? Ungkapkan dengan kata bijak bahasa jawa tentang cinta untuk pacar galau berikut. Dijamin si dia akan kembali luluh dan lengket lagi padamu.

Kata Bijak Bahasa Jawa Tentang Cinta untuk Pacar Galau

Syukuri rekasa masa nulimu, amarga iku penyebab kekuwatanmu dina iki.

Aja mikirke wong sing nglalekne kowe nek dheweke nduwe kanca anyar.

Wong wedok yaiku panglinuwih lanang, dudu bubuh sing memperlamban.

Wong wedok sing ayu ora ngomong utawa gumuyu karo atos.

Sabar yaiku kwalitas jero awakmu sing mbisakne kowe kanggo menabahi kesedhihan lan kekuciwan.

Kanggo donya, kowe nyat ora sempurna. ning, kanggo wong sing membenci kowe - kowe kuwi nyaris sempurna.

Awake dhewe ora bokmenawa ngilangna kebiyasan ala, tanpa nganyak kebiyasan becik dadi gentine.

Luwih becik kesel neng jero pagawean daripada nai neng jero rasa lumuh lan minder.

Apa sing kedadean dina iki, elinga menawa kesabaran luwih ngedadeyanke daripada kepinteran.

Tegas mungkur awak kowe sing suwe, ben kowe cepet dadi awak kowe sing anyar.

Wong kerep lali menawa kebecikan rezekinya ditentukan saka kebecikane jero nglakoke keluarga.

Sing arep sukses neng antaramu - padha dhemen ngguyon-nya karomu , ning dheweke luwih serius sinau lan tandhang gawe.

Awake dhewe ora salawase enom. sedhela meneh awake dhewe karan tuwa, lan kudu nanggung-jawab dhuwur kebecikan urip awake dhewe dhewe.

Rasa minder yaiku rehdene sakanggonan gedhe rasa lara ati. wong minder gampang tersinggung.

Ora ana jaminan menawa kowe arep kedadeyan nek nyoba. ning ora arep ana kekedadeyanan tanpa nyoba, dijamake.

Galau kuwi wajar lan normal, lan arep cepet nuli nek awake dhewe ribut sinau utawa tandhang gawe.

Masa ngarep kuwi ora mesti, amarga yen mesti, ora ana harapan meneh kanggo sing wurung dina iki.

Ngesem lan bersyukurlah esuk iki. esem mbecikna rupamu, lan kesyukuran nglembutake atimu.

Bokmenawa kanggo sing nyabar, amarga Tuhan mbisakne wong sing ikhlas nyabar neng jero kerekasane.

Jika artikel ini cukup membantu, bagikan ke FB atau Twitter agar teman-teman kamu merasakan manfaatnya tentang informasi kata bijak bahasa jawa tentang cinta untuk pacar galau.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Cerkak Bahasa Jawa Bijak Tentang Cinta untuk Pacar Galau