www.cerkak jawa.com Contoh Cerita Pendek Lucu Ngoko Krama Lengkap


www.cerkak jawa.com Contoh Cerita Pendek Lucu Ngoko Krama Lengkap kali ini hadirkan cerita singkat tentang seorang nenek yang terdampar di sebuah pulau. Karena musibah itu, nenek tersebut akhirnya mengucap sumpah.

www.cerkak jawa.com
www.cerkak jawa.com cerkak bahasa jawa lucu 

Sinopsis www.cerkak jawa.com Contoh Cerita Pendek Lucu Ngoko Krama Lengkap ini, nenek yang bersangkutan membuat nazar bagi siapa saja yang bisa menyelamatkannya. Ada janji yang ia ucapkan untuk sang penyelamat.

www.cerkak jawa.com Contoh Cerita Pendek Lucu Ngoko Krama Lengkap

Ana mbah putri sing hanyut neng tengah segara amarga musibah kapal sing dheweke tumpangi. Amarga wedi, mbah putri kuwi pikanda:

"Nek ana wong sing nulung aku, aku gelem berhubungan saakeh cacah untuku sing isih turah".

Akhire dheweke terdampar neng pantai lan ana sawong lanang sing nulunge lan dheweke omongke nang lanang kuwi babagan janjine kuwi.

Lanang kuwi kepeksa ngiyani panjaluk mbah putri kuwi, lan dheweke nyanggupi permintaanne kui. Wektu lanang kuwi arep lunga mbah putri kuwi nyegat lan pikanda:

"Nak, untu mbah putri sing jero isih ana piro?" Demikian Contoh Cerita Pendek Lucu Ngoko Krama Lengkap di www.cerkak jawa.com.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : www.cerkak jawa.com Contoh Cerita Pendek Lucu Ngoko Krama Lengkap