Cerkak Bahasa Jawa Lucu, Salah Nurunin Resleting


Cerkak Bahasa Jawa Lucu - Tumini sawong wedok pegawe siji kantor swasta esuk arep mangkat kerja lagi nunggu bus kutha neng gang omahe. Sabaene klambi sing dienggo cukup ketat, roke Tumini semi-mini, dadine bodinya sing seksi tambah katon lekuk lekuke.

Cerkak Bahasa Jawa Lucu
Bus kutha teka, Tumini ngupadi munggah liwat lawang buri, ning sikile kok ora nganti neng tangga bus. Ngelingi keketatan roknya, tangan kiwa menjulur menyang buri kanggo mudhunke sethithik resleting roknya supaya radha longgar.

Nanging, ough, isih uga durung bisa munggah. Dheweke mbaleni kanggo mudhunke meneh resleting rokke. Durung isa munggah uga menyang tangga bus. Kanggo upadi sing ketelu pinge, durung nganti dheweke mudhunke meneh resleting rokke, dumadakan ana tangan kuwat nyurung bokonge saka buri nganti Tumini loncat lan mlebu menjero bus.

Tumini ndeleng menyang buri pengen ngerti sapa sing nyurunge, jebulna ana pemuda gondrong sing cengar-cengir ndeleng Tumini. “Hei, kurang ajar kon. Wani-wanine cekel-cekel bokong wong!” bengok Tumine nesu.

Pemuda bagus sing diarani Tumini mung njawab kalem, “Sing ora sopan kuwi kon, mbak. Mangsak durung kenal ae wani-wanine ngedukke resleting kathok ku,” saur pemuda kuwi. Tumini nutup raine karo tas amarga isin. Demikian posting hari ini untuk kategori Cerkak Bahasa Jawa Lucu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Cerkak Bahasa Jawa Lucu, Salah Nurunin Resleting