Download Cerkak Bahasa Jawa Sekolah Word / PDF Hari Pertama Masuk Sekolah


Download Cerkak Bahasa Jawa Sekolah PDF / Word Hari Pertama Masuk Sekolah bisa kamu lakukan pada akhir bagian ulasan ini. Dengan download cerkak Jawa format PDF / Word, dapat kamu manfaatkan untuk sejumlah keperluan: referensi untuk tugas atau sekadar informasi dan menambah koleksi cerkak Jawa.

Download Cerkak Bahasa Jawa Sekolah Word / PDF Hari Pertama Masuk Sekolah
Preview artikel Cerkak Bahasa Jawa Sekolah Hari Pertama Masuk Sekolah:

Pas wayah sekolah, aku rumangsa seneng pisan iso sinau neng ruangan kelas sing sejuk, nang esuk dina sing becik iki, ati riang kaya esuk ngangenke srengenge, oh senenge aku bisa sinau karo kanca-kanca sing sok sok ngesali lan nyenagi ati, nang wektu sinau matematika nggawe jantung aku mbledos karo rumus-rumuse, ngono uga karo piwulang kimia, fisika lan basa inggris.

Pas wayah leren, legane iso ngliwatake piwulang sing matahke semangat karo rumus-rumuse, aku metu saka kelas kanggo nyenengna weteng sing kosong, wektu nganti menyang kantin, aduh aku lali gak gawa dhuwit jajan, nuli aku kesal kaya geni sing nyambar banyu, ya wis ta kuwi nyat kaluputan aku kepriye pun aku kudu nrima resiko iki, teka kanca becik aku dheweke traktir aku pangan, nuli ati iki kaya banyu sing menyambar geni, karo senenge, aku ngucapke matur nuwun kanggo best friend aku kui.

Pas wayah mlebu menyang kelas, aku rumangsa wedi karo piwulang rumus-rumus matematika, dumadakan neng kelas sinau basa Indonesia oh senenge ati aku kaya bengi ngangenke bulan, senenge ora ketemu padha rumus-rumus jengkelke kuwi, aku bahagia tenan sinau tanpa rumus, ati riang nyigar angkasa, dumadakan bel muni, yeee mulih, waca doa, wenehi bekti nang guru, nuli mulih menyang omah karo ati sing membisik langit.


Artikel Cerkak Bahasa Jawa Sekolah "Hari Pertama Masuk Sekolah" di atas bisa kamu baca selengkapnya pada tautan berikut ini. Dowload Cerkak Bahasa Jawa Sekolah PDF / Word "Hari Pertama Masuk Sekolah" pada tautan berikut: PDF atau WORD.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Download Cerkak Bahasa Jawa Sekolah Word / PDF Hari Pertama Masuk Sekolah