Kumpulan Percakapan Lucu Bahasa Jawa Terbaru


Percakapan Lucu Bahasa Jawa – Berikut kami sajikan sejumlah percakapan lucu dalam Bahasa Jawa Ngoko. Pastinya akan sangat membantu sekali bagi kalian yang ingin belajar Bahasa Jawa sambil bercanda. Apa saja percakapan lucu tersebut? Mari kita simak bersama-sama yuk!

Kumpulan Percakapan Lucu Bahasa Jawa

Kumpulan Percakapan Lucu Bahasa Jawa Ngoko

Anak Kecil vs Pedagang Batu Akik
  • Anak cilik: Watu iki regane pira?
  • Pangadol akik: Kuwi watu akik kecubung biru, regane 1 yuta
  • Anak cilik: Wah... larang pisan. Yen sing iki?
  • Pangadol akik: Kuwi akik panca werna. Regane 2 yuta
  • Anak cilik: Waduh, kok larang kabeh? Sing paling murah sing endi?
  • Pangadol akik: Iki sing paling murah regane 100 ewu.
  • Anak Cilik: Isih kelarangen
  • Pangadol akik: Iyaa. Endi ana watu akik sing murah? Emang kowe arep tuku watu akik gawe apan sih?
  • Anak cilik: Kanggo dolanan kelereng.
Suparman vs Suparmin
  • Parmin : Ngapa mata mu abang ngono?
  • Parman : Sabengi aku ngimpi siskamling, bro...
  • Parmin : Trus, ngapa bathuk mu benjol ngono?
  • Parman : Digebug nganggo kentongan saka pak RT...
  • Parmin : Lho, turene siskamling mung jero ngimpi? Kok digebugake pak RT?
  • Parman : Aku impine neng jero kamar bojo enome pak RT
Pasien vs Dokter
  • Dokter : Kowe tertular lelara sipilis. Apa sajrone iki dhemen jajan dinjaba?
  • Pasien : Bener dok
  • Dokter : Ngapa dhemen jajan dinjaba omah?
  • Pasien : Ah, dokter iki pie seh? Yen neng jero omah, pie iso jajan?
Karyawan vs Atasan
  • Manager : Upaden awake dhewe butuh satpam sing kredibel. Syarate: kudu nduwe rai galak, tegas, ora kenal kompromi lan kinaweden wong. Ana kandidat sing podo kriteria kesebut?
  • Staff HRD : Ora ana pak. Ning aku nduwe calon sing cocok banget karo kriteria Bapak kesebut.
  • Manager : Apik. Sapa dheweke?
  • Staff HRD : Bojo aku, pak...
Percakapan Koplak
  • Telepon 1: Halo sayang.... kowe diendi?
  • Telepon 2: Neng kamar kowe
  • Telepon 1: Neng kamarku? Ojo gojek ah... aku saiki lagek neng kamar
  • Telepon 2: Lho... iki sapa?
  • Telepon 1: iki Rina
  • Telepon 2: Aku berarti salah kamar iki... tak kiro iki kamare si Rini. Pantesan ambu entute seje...
  • Telepon 1: Glodak!! Tut... tut... tut....
Jika berkenan, silakan bagi percakapan lucu di atas ke Facebook, Twitter, atau Google Plus. Nantikan ulasan kami berikutnya di kumpulan percakapan lucu dalam Bahasa Jawa berikutnya pada lain kesempatan.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Kumpulan Percakapan Lucu Bahasa Jawa Terbaru