Contoh Berita Bahasa Jawa dengan 5W+1H Bom Sarinah 2016


Contoh Berita Bahasa Jawa dengan 5W+1H – Kepolisian Republik Indonesia ngomongke wis ngelumpuhake kabeh pamayu tempuhan teror sing kedadean neng dalan M.H. Thamrin, Jakarta. Pihak kepolisian uga ngomongke wektu iki situasi wis kendhali.

Contoh Berita Bahasa Jawa dengan 5W+1H Bom Sarinah 2016
Contoh berita Bahasa Jawa dengan 5W+1H tentang bom Sarinah 2016.

"Pamayu nyacah pitu wong, telu wong bedhil mati lan papat liyane wis dilumpuhkan lan ditangkep," tembung Kepala Biro Panempuhan Masyarakat Polri Brigadir Jenderal Agus Rianto, Kamis, 15 Januari 2016. Dheweke negasake, tempuhan mung kedadean neng Thamrin wae, tepate neng ngarep toko Sarinah.

Ning ngono, dheweke ngomongke wektu iki kabeh jajaran Polri lan TNI tetap njaga neng lokasi kedaden. Agus nekanken masyarakat kudu maspadani nek ana kedaden-kedaden sing mencurigakan. "Nek ana hal sing mencurigakan neng lingkungan, ayo lapor menyang RT/RW lan pospol (pos polisi) paling cedhak," dheweke nyaranake.

Kajaba kuwi, dheweke uga ngelingna masyarakat ben ora panik karo isu anane tempuhan teror liya, sing manute ora bener. "Terkait info pamayu nggawa montor lan bersenjata pepak kuwi hoax (goroh). Ayo bareng praduli lingkungan sekitar, lan padha asuh siji karo liyane," turene.

Sadurunge, ramai informasi beredar tempuhan uga kedadean neng beberapa lokasi liya, kaya Mall Alam Sutera, Tangerang, Kuningan, Slipi, lan Semanggi. Kabeh dimestekne ora bener. Polri uga madoni anane informasi menawa ana penyanderaan sing dilakoke pamayu teror. Demikian Contoh Berita Bahasa Jawa dengan 5W+1H 2016.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Contoh Berita Bahasa Jawa dengan 5W+1H Bom Sarinah 2016